Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ




Γεια σας κορίτσια μου!!
Τί μου κάνετε ; Ελπίζω να είστες όλες καλά! ;)


Μιας και ξεκίνησα γυμναστήριο αποφάσισα να κάνω ένα post σχετικά με το σημείο αυτό του σώματος μας όπου όλες μας το θέλουμε...τέλειο!!!
Δεν είναι δύσκολο , αντιθέτως! Απλά χρειάζεται χρόνο και διάθεση. Νομίζω μισή ωρίτσα την μέρα μπορούμε όλες να αφιερώνουμε. Και μην φανταστείτε 7 μέρες τη βδομάδα! Ανά τρεις μέρες είναι καλό να κάνετε μία αποχή για να ξεκουράζεται ο μυς. Ας δούμε λοιπόν μερικές ασκήσεις

ΑΣΚΗΣΕΙΣ

 1. Καθίσματα


Εκτέλεση: Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά και τα πέλματα ελάχιστα στραμμένα προς τα έξω. Βάλτε τα χέρια σας στην μέση ή ευθεία μπροστά. Λυγίστε τα γόνατα, σαν να κάθεστε σε καρέκλα, φροντίζοντας όμως η μέση σας να παραμένει ίσια και τα γόνατα να μην ξεπερνούν τις μύτες των ποδιών. Κοιτάτε ευθεία μπροστά. Όταν τα γόνατα κάνουν γωνία 90 μοιρών περίπου, επανέλθετε αργά στην όρθια θέση και επαναλάβετε. Για να κάνετε πιο δύσκολη την άσκηση τεντώστε τα δύο χέρια σας παράλληλα με το έδαφος κρατώντας ένα βαράκι των 3 κιλών. Δυο επαναλήψεις των 12 είναι ότι πρέπει!!

2.Προβολές 

Εκτέλεση: Από την όρθια θέση, κάνετε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Λυγίζοντας το γόνατο στο μπροστινό πόδι, κατεβάζετε ολόκληρο το σώμα κατακόρυφα σφίγγοντας παράλληλα την κοιλιά σας, έτσι ώστε ο μηρός του μπροστινού ποδιού να είναι σχεδόν παράλληλος με το έδαφος και το γόνατο του πίσω ποδιού ίσα ίσα να ακουμπήσει κάτω. Επανέρχεστε στην όρθια θέση και κάνετε το ίδιο με το άλλο πόδι. Η επαναφορά στην αρχική θέση πρέπει να γίνεται όσο πιο αργά μπορείτε για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από την άσκηση αυτή.  Ένας άλλος τρόπος είναι να μεταφέρετε το δεξί σας πόδι πίσω από το αριστερό προς τα πλάγια και αντίστοιχα με το άλλο πόδι.

Αυτά είναι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι, στο γυμναστήριο όμως υπάρχουν μηχανήματα που θα σε βοηθήσουν εξίσου και σε ποιο γρήγορα ρυθμό,

ΟΜΩΣ......................
Ξέρεις πως κάθε άσκηση απαιτεί ζέσταμα. Να ετοιμάσεις τους μύες σου, να μην σε πιάσει και κανένα τράβηγμα στα καλά καθούμενα. Δοκίμασε για προθέρμανση να κάνεις επι τόπου αλματάκια για 10 λεπτά ή ακόμη και χαλαρό τρέξιμο. Τώρα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις...
Τώρα θα σας πω ένα tip το οποίο το είχα διαβάσει κάπου αλλά δεν θυμάμαι που :P
Θα κάνετε τρεις συνεχόμενες μέρες καθίσματα , μία μέρα κενό και μετά άλλες τρεις μέρες και ούτω καθεξεις.
Μόνο που την πρώτη μέρα θα κάνετε 25 καθίσματα και έπειτα θα τα αυξάνετε κάθε μέρα ανά 5 . Θα νιώσετε ένα τράβηγμα στα μπούτια ίσως και ένα μούδιασμα αλλά μην φοβηθείτε...βαδίζετε στον σωστό δρόμο. 

Ο συνδιασμός γυμναστικής, διατροφής και 5 ποτηριών νερό την ημέρα βοηθά στη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Και η κυτταρίτιδα φεύγει κορίτσια δεν είναι μύθος. Έχω δει γνωστά μου άτομα να κάνουν αυτά τα 3 σε συνδιασμό με κρέμες καταπολέμησης και δεν ξανααντιμετώπισαν αυτή τη μάστιγα :)
Αυτά από εμένα 

φιλάκιαααααααααααααααα.......!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου