Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Το 1ο μου glowbox!!



Γειαααααααααα σας!!!
Χθες το απόγευμα έκανα την παραγγελεία και πριν από λίγη ώρα ήρθε το glowbox!!
Είμαι κατενθουσιασμένη!! Κάνω σαν μικρό παιδάκι..αλλά οκ, τι να κάνω...συγχωρέστε με . :P
 Είχα δει και από άλλες bloggers το περιεχόμενο οπότε δεν εκπλήκτηκα όσον αφορά το περιεχόμενο του.


Ας δούμε λοιπόν το μικρό μου κουτάκι!!

Κοιτάξτε..η αλήθεια είναι πως το περίμενα κάπως μεγαλύτερο αλλά...ας μην έχω και πολύ μεγάλες απαιτήσεις! Όπως βλέπετε περιέχει 6 προιόντα. Ας τα δούμε αναλυτικά!


APIVITA / Κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες 15 ml


Ας δούμε τι προσφέρει ;)
  1. αποτελεσματική προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων και θαλάσσια λεβάντα
  2. προστασία από ερεθισμούς και κοκκινίλες με φύκια και θαλάσσια λεβάντα
  3. προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες με πρόπολη, θαλάσσια λεβάντα, λυκοπένιο και Βιταμίνη Ε
  4. ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας και διατήρηση της υγρασίας της με θαλάσσια λεβάντα και πανθενόλη
ΧΩΡΙΣ: PARABENS, ALCOHOL, SILICONES, MINERAL OIL, PROPYLENE GLYCOL, ETHANOLAMINES, PHTHALATES, PCM, NM 


Υποαλλεργική και ανθεκτική στο νερό



AVON/ Mascara Mega Effects

Πρόκειται για κάτι καινοτόμο!! Η συσκευασία είναι πρωτοπόρα καθώς πρώτη φορά εμφανίζεται κάτι τέτοιο στην αγορά! Πρώτα από όλα έχω λατρέψει το βουρτσάκι του το οποίο μπορείς να ρυθμίσεις σε όποια γωνία κρίνεις ότι σε βολεύει.
Το βουρτσάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να κατευθύνει το χρώμα κατευθείαν στις βλεφαρίδες από γωνία σε γωνία και από την κορυφή ως την ρίζα!
Και κάτι ακόμα..δεν δημιουργεί κόμπους!!
Την λάτρεψα ήδη από την πρώτη χρήση της :D

jane iredale / lip and cheek stain



Στη φωτογραφία βλέπετε το πραγματικό μέγεθος καθώς αυτό που παρέλαβα ήταν μια σταλίτσα τόση δα :P Αλλά οκ, ένα δείγμα είναι! Είναι και το πρώτο που δοκίμασα να πω την αλήθεια. Είναι τρομερά ενυδατικό για τα χείλη καθώς τα νιώθω πολύ απαλά και υγειή! Ωστόσο το καλό είναι ότι χάρη στο μέγεθος του χωράει παντού και ανά πάσα στιγμή μπορώ να το χρησιμοποιώ! Τώρα σύμφωνα με το glowbow είναι ένα σούπερ ευφυές προιόν το οποίο προσαρμόζεται στη χημεία κάθε επιδερμίδας προσφέροντας ακριβώς την απόχρωση που της ταιριάζει. Περιέχει έλαια ελιάς και αβοκάντου συν κερί μέλισσας και τριανταφύλλου.
Από όσα λέει εγώ το μόνο που κατάφερα να ξεχωρίσω είναι η μυρωδιά του αβοκάντου αναμειγμένη με άλλες που δεν μπορώ να ξεχωρίσω . Ωστόσο το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. 

NUXE / Huile prodigieuse 30 ml


Λοιπόν απότι είδα τα 50 ml κοστίζουν 18 ευρώ ωστόσο online μπορείται να το βρείτε και 13 ευρώ. Πρόκειται για ένα λαδάκι το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα :P
Άρα θα αργήσω να σας πω την άποψη μου καθώς πρέπει να το χρησιμοποιήσω τουλάχιστον ένα μήνα για να βγάλω συμπέρασμα . Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι πως η μυρωδιά του μου θυμίζει ένα πολύ γνωστό άρωμα που δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα :/ Ας δούμε όμως τι έχει να πει για το προιόν αυτό το bestpharmacy.gr
Ξηρό λάδι ενυδάτωσης και λάμψης. Χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ η επιδερμίδα αποκτά μεταξένια υφή. Χωρίς σιλικόνη που δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά. ( 3 σε 1 λοιπόν...χμ..καλό ακούγεται )
Αποτελείται από 30% φυτικό λάδι και Βιταμίνη Ε ( μπορείται να μάθετε τι είναι σε review που έχω κάνει). Θρέφει, επιδιορθώνει και αφήνει απαλό σαν βελούδο το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με μία κίνηση! Απευθύνεται στις γυναίκες όλων των ηλικιών και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματων και μαλλιών.



THAT'S BETTER / Face lift 50 ml



Λοιπόν μόνο και μόνο αυτό το προιόν αντισταθμίζει τα 15 ευρώ που έδωσα!! Δεν πρόκειται για δείγμα αλλά για full size συσκασία η τιμή της οποίας είναι 24 ευρώ .
 Να πω την αμαρτία μου ήθελα το άλλο προιόν της ίδιας εταιρείας για την κυτταρίριδα σαν κοριτσάκι και γω αλλάα όπως είπα πολλά θέλω :P
Λοιπόν..... Face lft
Η ονομασία τα λέει όλα! Πρόκειται για μία συσφικτική, θρεπτική μάσκα προσώπου για ξηρή, κουρασμένη και ώριμη επιδερμίδα.
Μιας και είμαι 19 δεν νομίζω να την χρειαστώ. Οπότε μάλλον πάει δώρο στην μανούλα μου :P

Με κάθε χρήση, το δέρμα εμπλουτίζεται με βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά, διατηρώντας την υγρασία και την λάμψη του στα ιδανικά επίπεδα.
Η επανορθωτική της δράση απαλύνει την όψη λεπτών γραμμών ανανεώνοντας τα κύτταρα και προσφέροντας αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.
Ενυδατώνει, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα άμεσα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο για να θρέψει το δέρμα και να αποκαταστήσει την φυσική του λάμψη.
Το Açai Berry σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, κάνουν αυτή τη μάσκα ένα ισχυρό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό όπλο.
Να προσθέσω ότι το μύρισα και δεεεν με ενθουσίασε καθόλου!!!! Αυτά από εμένα!
Αυτά από μένα!! Πως ήταν τα δικά σας κουτιά? Μείνατε ευχαριστημένες?? Ποια η άποψη σας. Περιμένω σχόλια. 
Από εμένα...φιλάκια πολλάαααα :* :)

3 σχόλια:

  1. Ωραία πραγματάκια είχες! Θέλω και εγώ να παραγγείλω αλλά αφραγκείες:( Δευτέρα που πληρώνετε ο σύζυγος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάρα πολύ ωραία προσπάθεια για πρώτο ποστ :D και γω στην αρχή είμαι.. έχω κάνει δύο ποστ στο blog μου.. ρίξε μια ματιά αν θες ;)
    Επίσης βρήκα τη σελίδα σου στο fb και έκανα like.. η δική μου είναι '' welcome beauty with effie'' ..see you there :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή