Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

HYDRA GEL TOMMY G

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Μιας και μου τελείωσε η κρέμα προσώπου είπα να κάνω ένα σχετικό review ;)
Εδώ και 2 μήνες περίπου, ίσως και περισσότερο χρησημοποιούσα την Hydra gel της tommy g ως κρέμα προσώπου μιας και  μου την είχαν προτείνει στα gallerie de beaute!
Η τιμή της αν θυμάμαι καλά ήταν στα 20 ευρώ.
Πλέον δεν ξέρω αν υπάρχει καθώς όταν πήγα να την πάρω μου είπαν πως δεν την είχαν καθώς είχε έρθει η νέα σειρά της tommy g.
Τώρα..υπάρχει...δεν υπάρχει..δεν ξέρω! Αλλά δεν έχει σημασία, εγώ πρέπει να σας πω την γνώμη μου!



Αρχικά ως σας παραθέσω τα συστατικά της!
  • Εκχυλίσματα απο το φυτό   Impereta Cylindrica 
  • Βιταμίνη Ε
  • Προβιταμίνη Β5
  • Αλόη
Το γεγονός ότι περιέχει βιταμίνη ε και αλόη ήταν ο ένας από τους 2 λόγους που την αγόρασα! Ο άλλος είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ τα άτομα που εργάζονται στο galerie de beaute.

Είναι ένα κρεμοτζέλ πολύ ελαφρύ στην υφή που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα!! Ίσα ίσα για να απλωθεί στην επιδερμίδα σας.
Κάθε φορά που την χρησιμοποιώ νιώθω αμέσως μια φρεσκάδα..μια δροσιά! Δεν ξέρω πως να το περιγράψω απλά νιώθω την κρέμα λες και ήταν στο ψυγείο! Είναι για όλους τους τύπους δέρματος αλλά ειδικά για τα λιπαρά κάνει θαύματα καθώς εξασφαλίζει την απαραίτητη υγρασία για την επιδερμίδα.

Η επιδερμίδα ανακουφίζεται αμέσως απο την αίσθηση του τραβήγματος ..μειώνει τις λεπτές γραμμές ξηρότητας.
Τέλος και πολύ σημαντικό χρησιμεύει και ως βάση για το make up.
Γενικότερα προτιμώ για βάση κρέμες προσώπου και όχι primer και άλλα παρόμοια γιατί είναι καλοκαίρι και δεν χρειάζεται να φορτώνουμε το δέρμα μας με πολλά.

Αυτά από μένα.......
Την έχετε δοκιμάσει ή ακούσει κάτι για αυτήν? Τί κρέμα προσώπου χρησιμοποιείτε?Πείτε μου γιατί πρέπει να ψάξω νέα κρέμα :P Σκέφτομαι της bioten . Τι λετε?


Φιλακιααααα......

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο review και βρίσκω πολύ χρήσιμο το ότι μπορεί να αντικαταστήσει και το primer :) Καλή αρχή με το blogging, καινούριο μέλος εδώ! :)
    Φιλάκια

    Ειρήνη by dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την εχω δοκιμασει μιας και την ειχε αγορασει η αδερφη μου. Εχω μεικτη επιδερμιδα και σιχαινομαι τις βαριες κρεμες που αφηνουν λιπαροτητα. Η συγκεκριμενη μου αρεσε πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα δοκιμαζω απο diadermine μια κρεμα ημερας με ph7 για ματ αποτελεσμα. Δεν ειμαι σιγουρη αν οντως κανει οτι υποσχεται γιατι την πηρα πολυ προσφατα. Θα κανω ποστ οταν θα εχω ολοκληρωμενη αποψη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή