Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Μάσκαρα Maybelline the falsies feather look




Γεια σας κοπελουδες :)
Τί κάνετε? 


Σήμερα θα σας μιλήσω για μία μάσκαρα της πολύ γνωστής maybellne από την οποία έχω απογοητευτεί! Βασικά είναι πολύ μπερδεμένη η όλη υπόθεση.
Καταρχάς ας τονίσω τι ζητάω εγώ από μία μάσκαρα. Επειδή έχω από μόνη πολύ πυκνές και μακριές βλεφαρίδες θέλω μία μάσκαρα που να τις τονίζει και να κάνει το βλέμμα έντονο.
Ας δούμε λοιπόν.......


Την αγόρασα από τα gallerie de beaute όπως και τα περισσότερα καλλυντικά μου μετά από παρότρυνση μιας υπαλλήλου που εμπιστεύομαι. Όμως μου φαίνεται πως δεν ξανά αγοράσω τυφλά ένα προιόν μόνο κ μόνο επειδή μου το είπε κάποιος που εμπιστεύομαι.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ : 
  1. Δημιουργεί κόμπους!
  2. Η άκρη του είναι πολύ ογκώδης με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι ως προς την εφαρμογή.
  3. Το βουρτσάκι κρατά πάνω του πολύ μεγάλη ποσότητα μάσκαρας.
ΘΕΤΙΚΑ
Το βουρτσάκι είναι ελαστικό για να βοηθά στην εφαρμογή.




(Το βουρτσάκι στην φωτογραφία αυτή το βλέπετε αφού το έχω σκουπίσει με υγρομάντηλο επί 3 λεπτά για να καθαρίσει. Και να φανταστείτε το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές όλες και όλες. Και η 2η ήταν τώρα για να σας δείξω το αποτέλεσμα)


Τώρα..γιατί είπα στην αρχή ότι είναι μπερδεμένη η υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή την μίσησα και με συγχωρείτε για την έκφραση μου αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Το θέμα είναι όμως πως αφού καθάρισα το βουρτσάκι και το βούτηξα μία φορά στη μάσκαρα το αποτέλεσμα ήταν ωραίο. Το βλέμμα αμέσως έγινε έντονο και οι βλεφαρίδες δεν κολλούσαν μεταξύ τους. Δεν μπορώ όμως κάθε φορά να καθαρίζω το βουρτσάκι πριν εφαρμόσω τη μάσκαρα. Αν θα την ξαναγόραζα?? ΟΧΙ. Χρησιμοποιώ ήδη μία άλλη της ARTECO την οποία και λατρεύω.

Αυτά από εμένα . Εσείς κορίτσια τι λέτε? Την έχετε δοκιμάσει? Ποια χρησιμοποιείτε τώρα?
Φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααα................!

2 σχόλια:

  1. Εμενα ειναι απο τις αγαοημενες μου αν και εχω πυκνες βλεφαριδες αλλα Οχι τοσο μακριες... δοκιμασε οταν βγαζεις το βουρτσακι η κινηση που θα κανεις να ειναι σαν να το ξεβιδωνεις και Οχι μια κ εξω. Τωρα δοκιμαζω την x-traordinaire της seventeen για την αποια εχω κανει κ ποστ
    ellakibeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή